SERVICII IT DE REPARATII SI MENTENANTA IT PENTRU LAPTOPURI SI CALCULATOARE
 
Curatare internă, aplicare pastă termică CPU și GPU, optimizare viteză sistem de operare, verificare setări și programe active. Verificare în detaliu și testare componente interne: memorie RAM, HDD, SSD, sistem de răcire, baterie BIOS, alimentator/sursa AC.
RECUPERARE ȘI PROTEJARE DATE HDD/SSD/MEMORY STICK/SD CARD
 
 
Recuperare / protejare fișiere șterse accidental sau în urma formatării, stick USB nedetectat, fișiere virusate sau corupte, partiții (FAT32, NTFS) inaccesibile. Devirusare, înlăturare spam și programe periculoase, înlăturare fișiere compromise, protejare browser web, anti malware.
IMPLEMENTARE SERVICII DE BACK-UP SI STORAGE

 


Asigura protectia si disponibilitatea permanenta a datelor companiei tale, inclusiv pentru infrastructuri virtuale.

 REALIZARE SI PROIECTARE RETEA

Reteaua de calculatoare poate sa cuprinda o gama larga de echipamente in functie de necesitatile dumneavoastra. Astfel daca aveti nevoie de comunicare fara fir la anumite echipamente (laptop, telefon, etc) este nevoie de un acces point sau de un router Wi-Fi, daca doriti ca vizitatorii dumneavoastra sa experimenteze o tehnologie noua cu acces la internet dar nu doriti ca acest vizitator sa fie conectat la reteaua interna aveti nevoie de retele wireless separate, fara a fi nevoie sa achizitionati un abonament suplimentar de date.

 Daca dotiti sa comunicati prin internet cu reprezentanta dumneavoastra in conditii de securitate maxima aveti nevoie de VPN (Virtual Private Network) si exemplele pot continua. Configuratiile retelei pot fi de multe tipuri si de aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa experimentata pentru a construii reteaua in functie de necesitatile companiei si bugetul alocat.

           Pentru a intelege corect nevoile companie dumneavoastra este necesara o analiza completa a infrastructurii existente (in cazul in care exista una) si a cladirii pe care se va construii ulterior reteaua de calculatoare. Pe baza vizionarii si a discutiei avute de specialistii nostrii se vor trasa elementele ce vor compune infrastructura de comunicare in interiorul si exteriorul companiei si se va emite un deviz pentru cablare structurata si relizare retea, ce va cuprinde necesarul de echipamente si materiale necesare precum si timpul de realizare al acesteia.